بعد از این که تهیه کنندگان داستان را تأیید کردند، زمان ساختن انیمیتیک فرا می رسد. انیمیتیک طرح کلی خیلی ابتدایی از انیمیشن است که بعضی اوقات “آزمون مداد” (pencil test) هم نامیده می شود. انیمیتیک تقریباً شبیه به استوری بورد متحرک است.
منبع عکس:Fox Broadcasting Company
انیماتورها طراحی های کلیدی را انجام می دهند و از آنها عکس می گیرند به نحوی که نمایی از آن چه تولید نهایی به آن شبیه می شود را ارایه کنند. به خاطر این که کار کاملاً انیمیشن نیست، شخصیت ها حرکات متشنجی دارند و حرکت دهانشان همیشه با صداها هماهنگ نیست. تهیه کنندگان انیمیتیک را برای حصول اطمینان از شکل اجرا و زمان بندی کار واقعی مورد استفاده قرار می دهند. همچنین مرحله انیمیتیک آخرین فرصت برای تهیه کنندگان است تا در مسیر حرکت داستان تغییراتی اساسی انجام دهند. بعد از این مرحله هر تغییر بزرگی در کار پرهزینه خواهد بود و پیشنهادی است که وقت را هدر می دهد.
بعد از این که مرحله انیمیتیک کامل و همه تغییرات اعمال شد، انیماتورها طراحی های کلیدی شان را به یک استودیوی انیمیشن می فرستند.
انیماتورهای آمریکایی این طراحی ها را به یک استودیوی انیمیشن سازی در کره ارسال می کنند. امروزه تهیه کنندگان تلویزیونی آمریکایی به شرکت های کره ای مزد می دهند چون که صنعت انیمیشن کره هزینه اش نسبتاً پایین است و به هنرمندان آموزش دیده زیادی دسترسی دارد.
انیماتورهای آمریکایی چند طرح (فریم) کلیدی از کار تهیه می کنند و در کره اولین قدم در کسب و کار “بینابین ها” است. به عنوان مثال در مورد درست کردن همبرگر انیماتورهای آمریکایی چند طرح کلیدی تهیه می کنند. به عنوان مثال در یک طرح شخصیت زیر گاز را روشن می کند، در طرح بعد او با کفگیر همبرگر را بر می گرداند و در طرح بعدی همبرگر را به هوا می اندازد. انیماتورهای کره ای مابین این طرح ها را می کشند. به طوری که هنگامی که متحرک سازی انجام می شود، ما حرکت های روانی را می بینیم.
بعد از کشیدن طرح های بینابینی، مرحله جوهرکاری و رنگ آمیزی شروع می شود. انیمیشن سازان هر طرح را از روی اسلاید استات (acetate) شفاف (یک ورق فیلم شفاف پلاستیکی) در جوهر وارد می کنند و سپس نقاشی رنگ آمیزی می شود. از آن جایی که فناوری رایانه ای در حال پیشرفت است، بیشتر فیلم ها به صورت دیجیتالی جوهری و رنگ می شوند.
وقتی مرحله جوهری کردن و رنگ آمیزی کامل می شود، هر اسلاید بر روی تصویر پس زمینه انیمیشن قرار داده می شود و از آن عکس گرفته می شود تا یک فریم ایجاد شود. فیلم ظاهر می شود و به ایالات متحده فرستاده می شود تا قدم بعدی درفرایند ساختن کارتون برداشته شود. محصول تمام شده “رنگ” (the color) نامیده می شود.
منبع:http://entertainment.howstuffworks.com/tv-animation6.htm